TrendSOL KFT. 
2073 Tök Kis-sor 8.
Tel.: +36.20.263.1800 Fax.: +36.23.998.648
Web.: www.trendsol.hu E.mail: office@trendsol.hu
adószám: 23377435-2-13 ; Cg.13-09-147587
Főoldal            KeyCreator

KeyCreator

2D / 3D direktmodellező CAD 
KeyMachinist
2 ax. /  3 ax. megmunkáló integrált CAM -rendszer

KeyConvert

Egyedülálló fordító, mely megvalósítja az átmenetet a különféle CAD-rendszerek között.

KeyCompare

Összehasonlító eszköz az átfordított és az eredeti modell között.

KeyPIM

A KeyCreator PDM-rendszere, mely segíti a termékváltozatok és módosítások követését, ellenőrzését és lehetővé teszi a jogosultságok kiosztását, megelőzve a nem kívánt módosításokat. 

KeyView

Nézegető eszköz, mellyel nem csak a KeyCreatorral készített modelleket lehet megnézni, hanem a konkurrens CAD-rendszerekét is.

ECO Manager


Validation Tool

KeySolutions

A KeyCreator biztosítja Önnek a tervezés szabadságát. Az általunk kínált rendszer egy komplett 3D CAD / CAM megoldást kínál minden Kedves ügyfelünk számára. Minden esetben arra törekszünk, hogy a program ne szabjon határokat a tervezésben. A KeyCreatorral való munkának, csak a képzelet szab határokat. Korábban CadKey néven volt ismeretes a fennt említett CAD-rendszer. 2003- ban a Japán tulajdonú Kubotek azért vásárolta meg a Cadkey Corporationt, mert ebben a rendszerben látta meg azt a fejlődési lehetőséget, amely teljes mértékben illeszkedik a japán precizitáshoz és elvárásokhoz.

                               

Magyarországon több mint 15 éve foglalkoznak a KeyCreator (Cadkey) forgalmazásával, háttértámogatásával és oktatásával. A TrendSOL Kft. ugyan 2011 júniusában vette át a forgalmazói jogokat, de cégünk tulajdonosai voltak az első Cadkey forgalmazók Magyarországon, így az Ő tapasztalataikból táplálkozva igyekszünk megfelelni Tisztelt Ügyfeleink és Érdeklődőink elvárásainak.


 

http://www.k2d-keytodata.com/keyview/#!acc2379:4330